'İş Hayatında Kadın Olmak' konulu panel düzenlendi

Sakarya Barosu, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Hukuk Fakültesi ve Hukuk Klinikleri Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle ‘İş Hayatında Kadın Olmak’ konulu panel düzenlendi.

Prof. Dr. Sabahattin Zaim Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen panelin açılış konuşmasını SAÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şafak Narbay yaptı.

Panele konuşmacı olarak katılan Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, ‘Türkiye’de Kadın Avukat Olmak’ konusunda katılımcılara sunum gerçekleştirdi.

Panelin devamında, SAÜ Hukuk Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Taşdemir, ‘İş ve Sosyal Güvenlik Hukukunda Analık’ konusunda sunum yaparken; SAÜ Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Muhakemesi Anabilim Dalı Öğr. Üyesi Irmak Koruculu,  ‘İş Hayatında Kadına Yönelik Suçlar’ konusunda sunum yaptı.

Panelin sonunda SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Yıldız’a çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti.