SAKARYA BAROSU ÇOCUK HAKLARI MERKEZİ BAŞKANI AV. ELİF ERDEM DÜZGÜN VE MERKEZ ÜYELERİNDEN SAKARYA SEVGİ EVLERİ VE KIZ YETİŞTİRME YURDUNA ZİYARET

Sakarya Barosu Çocuk Hakları Merkezi  Başkanı Avukat Elif Erdem Düzgün ve Merkez Üyeleri Arifiye ilçesinde bulunan Sakarya Sevgi Evleri ve Kız Yetiştirme Yurdunu ziyaret etti. Ziyarete Çocuk Hakları Merkezi üyelerinden  Avukat Merve Özmen, Stj. Avukat Sena Bayrak, Stj. Avukat Emre Bayrak, Stj. Avukat Mustafa Cihat İskender , Stj. Avukat Işıl Özer’in yanı sıra Psikolog Sena Bayri de katıldı.

Kurum çalışanlarınca güleryüz ve sıcak bir ilgiyle karşılanan Sakarya Çocuk Hakları Merkezi üyeleri, Müdür Yardımcısı Yasemin Koç, Psikolog Betül Tekbaş Helvacı, Çocuk Gelişimi Uzmanı  Aynur Aygar ile uygulamada karşılaşılan sorunları ve hukuki süreçte yaşanılan sıkıntıları konuşup , sorunların çözümünde hukuki yardımda bulunabileceklerinin sözünü vererek kurumdan ayrıldı.