Baro Başkanları 45. kez toplandı

Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, Türkiye Barolar Birliği (TBB) Av. Özdemir Özok Kongre Merkezi’nde düzenlenen 45. Baro Başkanları Toplantısı’na katıldı. Toplantı’nın ardından Yıldız, Adalet Komisyonu’ndaki görüşmeye katıldı.

TBB Başkanı Av. Erinç Sağkan, TBB Yönetim Kurulu Üyeleri ve 55 Baro Başkanının yer aldığı toplantıda, ‘TBMM’ye sunulan 1136 Sayılı Avukatlık Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’ ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda oluşan fikirleri Adalet Komisyonu’nda dile getirmek üzere heyet oluşturuldu. Heyet komisyona giderek toplantıda yer aldı.

Heyet şu isimlerden oluştu: TBB Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Başkan Yardımcısı Av. Sibel Suiçmez, Genel Sekreter Av. Veli Küçük, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ali Bayram, Hukuk Müşaviri Av. Seray Şenfer, Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Mahcemal Seyhan, Bilecik Barosu Başkanı Av. Halime Kahraman, Çankırı Barosu Başkanı Av. Mustafa Deniz, İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu, İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel, Kocaeli Barosu Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir, Manisa Barosu Başkanı Av. Ümit Rona, Mardin Barosu Başkanı Av. İsmail Elik, Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir, Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, Samsun Barosu Başkanı Av. Pınar Gürsel Yıldıran, Tokat Barosu Başkanı Av. Melih Yardımcı, Yozgat Barosu Başkanı Av. Muhsin Ayanoğlu, Zonguldak Barosu Başkanı Av. Türker Kapkaç.