Baro’dan Sakaryaspor’a ziyaret

Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, Başkan Yardımcısı Av. Osman Ayar, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Talha Toçoğlu, Spor Komisyonu Başkanı Av. Cihad Öztürk ve Komisyon Üyesi avukatlar, Sakaryaspor’u ziyaret etti.

Sakaryaspor Başkanı Cumhur Genç ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Baro Başkanı Yıldız, “Şiddetle mücadele etmek ve farkındalık yaratmak adına son maçına ‘Kadına Şiddet İnsanlık Suçudur’ pankartı ile çıktıkları için Sakaryaspor’a teşekkür etmek ve takıma şampiyonluk yolunda desteğimizi iletmek için buradayız. Sakaryaspor’un şehrimizin ciddi bir markası olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle şehrin bütün unsurları her daim Sakaryaspor’u desteklemeli. Takımımıza gönülden başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.