Başkan Yıldız'a hayırlı olsun ziyaretleri

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, İl Teşkilat Başkanı Fatih Akgün, İl Siyasi İşler Başkanı Av. Emre Durmaz, Adapazarı İlçe Başkanı Av. Ediz Serdip Dokumacı, Adapazarı Belediyesi Meclis Üyesi Av. Doğan Şen, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şafak Narbay, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Arif Duran, Dr. Öğr. Üyesi Yakup Oruç ve Dr. Öğr. Üyesi Harun Yılmaz, Türk Kadınlar Birliği Sakarya Şube Başkanı Tevhide Yağan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Sakarya Temsilcisi Fatma Zehra Toçoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği (RATED) Başkanı Remzi Adıyaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 27 Ekim Perşembe günü, Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız’a, ayrı ayrı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlerde Yıldız’a, Baro Başkan Yardımcısı Av. Gülşah Baş Duran, Genel Sekreter Av. Talha Toçoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ali Samet Özkurt ve Kadın Hakları Merkezi Başkanı Av. Özlem Zengin eşlik etti.