Rektör Al'dan Baro Başkanı Yıldız'a iade- i ziyaret

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emrah Doğan ve Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Sezercan Bektaş, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Sinem Yalınalp, Hukuk Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Irmak Koruculu ve Hukuk Klinikleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rumeysa Partalcı ile birlikte Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız’a iade-i ziyarette bulundu.

Görüşmede, deprem güvenliği ve hukuk klinikleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette Başkan Yıldız’a, Başkan Yardımcısı Av. Gülşah Baş Duran, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Kadir Arslan, CMK ve Adli Yardım Koordinatörü Av. Alim Mert ve Kadın Hakları Merkezi Başkanı Av. Özlem Zengin eşlik etti.