SAÜ'de Meclis Simülasyonu yapıldı

Sakarya Barosu Başkan Yardımcısı Av. Gülşah Baş Duran, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Yunus İnci ile birlikte SAÜ Hukuk Fakültesi Yaşayan Hukuk Topluluğu’nun düzenlediği ‘Meclis Simülasyonu’nun açılışına katıldı.

Açılışta konuşan Duran, “Öncelikle nazik davetleri nedeniyle Yaşayan Hukuk Topluluğu’na teşekkür ediyorum. Sakarya Üniversitesi’nde ilk defa gerçekleştirilecek olan Meclis Simülasyonu için emeği geçen ve böyle bir projeyi başlatan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, devamını diliyorum. Simülasyona göre burada bulunan sayın vekillerin, uzlaşı içerisinde ve birbirlerine saygılı bir şekilde toplantılarını gerçekleştirmelerini temenni ediyorum. Siz gençler, bizim bayrağı devredeceğimiz geleceğimizsiniz. Adı simülasyon olsa da aslında geleceğin vekilleri olan sizlerin prova niteliğindeki bu simülasyonda sağduyunuz ve davranışlarınız bizleri gelecek adına umutlandıracak. Hepinize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.