Baro Başkanı Yıldız 8 Mart’ta Adıyaman ve Maraş’taydı

Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Adıyaman ve Kahramanmaraş illerine giderek buralardaki depremzede kadınlara, baro üyesi avukatların destekleri ile satın alınan özel ihtiyaçları ulaştırdı. Yıldız’a, Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ali Samet Özkurt eşlik etti.

Baro Başkanı Yıldız ayrıca Adıyaman ve Kahramanmaraş barolarını, adliyelerini ve avukatları, TBB Başkanı Av. Erinç Sağkan, Artvin, Samsun ve Giresun Baro Başkanları ile birlikte ziyaret etti.

Başkan Yıldız aynı zamanda bölgede, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve Sakarya AFAD İl Müdürü Hüseyin Kaşkaş ile buluştu.

Yıldız, bölgelerdeki meslektaşlarının ve vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit ettiklerini ve bu tespitler doğrultusunda Sakarya Barosu olarak yardımlara devam edeceklerini kaydetti.