Sakarya Barosu’ndan anneleriyle cezaevinde kalan çocuklara ziyaret

Sakarya Barosu, ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla hükümlü olan anneleriyle birlikte Sakarya 1 Nolu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda kalan çocukları ziyaret etti.

Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Kadir Arslan, Çocuk Hakları Merkezi Üyeleri Av. Tuğçe Nur Arslan, Av. Nur Banu Oğuz ve Av. Gizem Ateş ile birlikte, hükümlü olan anneleriyle Sakarya 1 Nolu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda kalan çocukları ziyaret etti.

Sakarya Ceza İnfaz Kurumlarından sorumlu Cumhuriyet Savcısı Yavuz Ceylan’ın eşlik ettiği ziyarette, çocukların ihtiyaçlarının tespiti yapıldı ve aynı zamanda protokol altına alındı. Protokol ile artık ihtiyaç tespitleri düzenli olarak yapılacak ve karşılanması için Sakarya Barosu’na iletilecek.

Baro Başkanı Yıldız, ziyareti gerçekleştirmelerini sağlayan ve her konuda destek veren Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse’ye, Ceza İnfaz Kurumlarından sorumlu Cumhuriyet Savcısı Yavuz Ceylan’a, Sakarya 1 Nolu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mustafa Kirazoğlu’na ve Sosyal Hizmet Uzmanı Büşra Demir’e teşekkür etti.