Sakarya Barosu’nun cezaevi ziyaretleri devam ediyor

Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Kadir Arslan, Çocuk Hakları Merkezi Üyeleri Av. Tuğçe Nur Arslan, Stj. Av. Beyza Şahin ve Stj. Av. Beyza Emine Başak ile birlikte, Hendek Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumunda kalan hükümlüleri ve çocuklarını ziyaret etti.

Sakarya Ceza İnfaz Kurumlarından sorumlu Cumhuriyet Savcısı Yavuz Ceylan, Cezaevi Müdürü Yusuf Kürşat Temizkan ve Cezaevi Psikoloğu Firdevs Gültekin’in eşlik ettiği ziyarette, çocukların ihtiyaçlarının tespiti yapıldı. İhtiyaç tespitleri artık düzenli olarak yapılacak.

Baro Başkanı Yıldız, ziyareti gerçekleştirmelerini sağlayan ve her konuda destek veren Ceza İnfaz Kurumlarından sorumlu Cumhuriyet Savcısı Yavuz Ceylan’a, Cezaevi Müdürü Yusuf Kürşat Temizkan’a, Cezaevi Psikoloğu Firdevs Gültekin’a, cezaevi ikinci ve üçüncü müdürlerine ve tüm cezaevi çalışanlarına teşekkür etti.