ADALET BAKANLIĞI ARABULUCULUK DAİRE BAŞKANLIĞI'NDAN BAROMUZA ZİYARET

Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanı Hakan Öztatar, Ankara Ticaret Mahkemesi Hakimi Arabuluculuk Kurul üyesi İlker Koçyiğit, Sakarya Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Halil Kalabalık ve Sakarya Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Erdem Baro Başkanımız Av. Zafer Kazan'ı makamında ziyaret ederek Arabuluculuk sistemi hakkında bilgiler verdi. Arabuluculuk sisteminin Yargının iş yükünü ciddi bir şekilde azaltacağını kaydeden Daire Başkanı Hakan Öztatar , bu sistemin toplumsal barış ve anlaşma kültürünü arttıracağını ifade etti. Arabuluculuk sistemini önemsediğini ve destek olacağını ifade eden Baro Başkanımız Av. Zafer Kazan, sistemin sağlıklı bir şekilde işleyebilmesi için önerilerde bulundu ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.