Haber Detayı

Baro Başkanı Yıldız Sivas Kongresi'nin 104. yılı nedeniyle Sivas'taki programlara katıldı

Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, Sivas Kongresi’nin 104. Yıl dönümü nedeniyle Sivas’ta düzenlenen programlara katıldı.

Başkan Yıldız ilk olarak TBB Başkanı Av. Erinç Sağkan, TBB Yönetim Kurulu Üyeleri ve Baro Başkanları ile birlikte Sivas Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende Atatürk Anıtı’na çelenk sundu ve ardından Sivas Kongresi’nin toplandığı salonu ziyaret etti.

Söyleşi düzenlendi

Yıldız, Türkiye Barolar Birliği ile Sivas Barosu’nun ortaklaşa düzenlediği ‘Cumhuriyet’in 100 Yıllık Ceza Hukuku Düzeni’ konulu söyleşiye de katıldı.

TBB Başkanı Av. Erinç Sağkan, Avukatlar Vakfı Başkan Yardımcısı Av. Nazan Moroğlu ve Sivas Barosu Başkanı Av. Fatih Sevim’in açılış konuşmaları ile başlayan söyleşinin moderatörlüğünü, İstanbul Barosu önceki dönem Başkanı ve Avukatlar Vakfı Üyesi Av. Mehmet Durakoğlu yaptı.

Söyleşide konuşmacı olarak; Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Prof. Dr. Devrim Güngör, Doç. Dr. Fahri Gökçen Taner ve Dr. Öğr. Üyesi Yaprak Öntan yer aldı.

Baro Başkanı Yıldız, söyleşinin sonunda katkılarından dolayı Prof. Dr. Devrim Güngör’e teşekkür ederek plaket takdim etti.