SGGD'den Baro'ya ziyaret

Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği (SGDD) Marmara Bölge Koordinasyon Asistanı Busegül Artan, Sakarya Koruma Sorumlusu İrem Tamer Yıldırım, Sakarya Ofis Yöneticisi ve Marmara Bölge Koruma Sorumlusu Elvan Aydemir Dadak, Marmara Bölge Avukatı Orhan Koç ve Proje Sorumlusu Av. İrem Aslanlar Erün, Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız’ı ziyaret etti.

Görüşmede, Sakarya’da örgün eğitimin dışında kalan yabancı uyruklu çocukların Türk eğitim sistemine entegresi ile ilgili yapılacaklar ele alındı.

Ayrıca Baro ve Dernek arasında eğitim başta olmak üzere yapılabilecek iş birliği konuşuldu.

Ziyarette Yıldız'a, Baro Mülteci Hakları Merkezi'nde görevli Av. Ümit Fırtın, Av. Yusuf Bıçakçı, Av. Nurullah Fatih Şentürk ve Av. Hakan Göktürk ile CMK- Adli Yardım Koordinatörü Av. Alim Mert eşlik etti.