Sakarya Barosu’ndan cezaevindeki çocuklara ziyaret

Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, önceki dönem Baro Başkanlarından Av. Recep Hacıeyüpoğlu, Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av. Kadir Arslan, Çocuk Hakları Merkezi Üyeleri Av. Tuğçe Nur Arslan, Av. Beyza Şahin, Av. Miray Özdemir, Av. Hayrun Nisa Yavuz ve Stj. Av. Beyza Emine Başak, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle Sakarya 1 Nolu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda hükümlü olan anneleriyle kalan çocukları ziyaret ettiler.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Neceattin Öztürk, Sakarya Ceza İnfaz Kurumlarından sorumlu Cumhuriyet Savcısı Yavuz Ceylan, Cezaevi Müdürü Mustafa Kirazoğlu ve Sosyal Hizmet Uzmanı Büşra Demir’in eşlik ettiği ziyarette, daha önce Baro’ya iletilen ve Baro üyesi avukatların destekleriyle alınan çocukların çeşitli ihtiyaçları teslim edildi.

Sonrasında Başkan Yıldız ve beraberindekiler, kadın koğuşlarını ziyaret ederek kadınların taleplerini dinlediler.