TBB ve Barolar hukuksuz bir şekilde tutuklanan Av. Ayhan Özdemir'e destek için Afşin'de

81 İl Barosu’nu temsilen; TBB Başkanı Av. Erinç Sağkan, TBB Saymanı Av. Gökhan Bozkurt, Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, Aksaray Barosu Başkanı Av. Ferit Köse, Kayseri Barosu Başkanı Av. Ali Köse, Niğde Barosu Başkanı Av. Emin Alper Öztürk, Kırklareli Barosu Başkanı Av. Turgay Hınız, Sivas Barosu Başkanı Av. Fatih Sevim, Tokat Barosu Başkanı Av. Volkan Bozkurt, Av. Mehmet Karakoç, Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir, Adıyaman Barosu Başkanı Av. Bilal Doğan, Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz, Giresun Barosu Başkanımız Av. Soner Karademir, Hatay Barosu Başkanı Av. Erhan Nizamoğlu, Samsun Barosu Başkanı Av. Pınar Gürsel Yıldıran, Kocaeli Barosu Başkanı Av. Mehmet Gül ve Ankara Barosu Genel Sekreteri Av. Ersin Soybaş, hukuksuz bir şekilde tutuklanan Kahramanmaraş Barosu Üyesi meslektaşımız Av. Ayhan Özdemir’e destek olmak ve tepkilerini göstermek amacıyla Afşin Adliyesi önünde basın açıklamasında bulundular.