Genç Avukatlar Meclisi'nin 7. Seçimli Olağan Genel Kurulu yapıldı

Sakarya Barosu Genç Avukatlar Meclisi’nin 7. Seçimli Olağan Genel Kurulu, 22 Aralık tarihinde gerçekleştirildi.

Sakarya Barosu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seçimde, meslekte 5 yılını ve 30 yaşını tamamlamamış avukatlar ile stajyer avukatlar oy kullanarak; başkanı, idare heyetini ve izleme heyetini seçti.

Yeni Başkan Ergen oldu

Yapılan seçim sonunda Genç Avukatlar Meclisi’nin yeni Başkanı Av. Recep Ergen oldu. Ergen, 203 oyun 103’ünü alarak Başkan seçildi.

Diğer Başkan adayı Av. Caner Boztepe ise 100 oy aldı.

İdare heyeti üyeliğine; Av. Şevval Erdem148, Av. Abdullah Tekneci 118, Av. Hatice Cavlak 103, Av. Yüksel Berkay Öztürk 103, Stj. Av. Yasemin Özkan 84 ve Av. Savaş Deniz Aydın 78 oy alarak seçildi.

İzleme heyeti üyeliğine; Av. Burak Günay, Av. Melek Özge Bozkurt ve Av. Onur Bölük seçildi