BAROMUZ GENÇ AVUKATLAR MECLİSİ SEÇİMİ YAPILDI.

Baromuzda kurulan Genç Avukatlar Meclisinin seçimi 11.02.2015 tarihinde Baromuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Genç Avukatların oy kullandıkları seçimde Başkanlığa Av. Meral Oğan seçilmiştir. Genç Avukatlar Meclisi İzleme Heyeti asil üyeliklerine Av. Ceren Aslan, Stj. Av. Hasan Yaşa ve Stj. Av. Doğan Şen seçilirken; İdare Heyeti asil üyeliklerine ise Av. Ayşegül Akbaş, Av. Yeliz Saygılı, Av. Ömer Faruk Toksöz, Av. Pelin Arslan, Stj. Av. Işıl Özer ve Stj. Av. Emre Doğan seçilmişlerdir. Yapılan seçim sonunda Baro Başkanımız Av. Zafer Kazan Meclis başkanı seçilen Av. Meral Oğan'a, İdare ve İzleme Heyeti üyelerine başarılar dileyerek, Baromuzun geleceği olan meslektaşlarımızın daima yanında olacaklarını, çalışmalarını destekleyeceklerini ve Baromuzu yeniden inşa edecek genç iradenin düşünce ve önerilerini Baro yönetimine dahil edeceklerini ifade ederek tüm katılımcılara teşekkür etmişlerdir.