Şehirde 23 Nisan kutlamaları

Sakarya Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ali Samet Özkurt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Valilik Kampüsünde düzenlenen Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni’ne ve Osmanbey İlkokulu’nda gerçekleştirilen kutlama programına katıldı.

Resmi programların ardından Baro Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Ali Samet Özkurt ve Av. Kadir Arslan, Çocuk Hakları Merkezi Üyeleri Av. Tuğçe Nur Arslan ve Av. Miray Özdemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda bakım ve koruma altında bulunan çocuklara yönelik Arifiye Sevgi Evleri Sitesi Müdürlüğünde düzenlenen kutlama programına katılarak çocukların gösterilerini izlediler.

Programda, Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz de yer aldı.