BAROMUZ VE SAÜ İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN ARABULUCULUK EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI İLE SONA ERDİ.

Baromuz ve SAÜ işbirliği ile düzenlenen Arabuluculuk Eğitimi, Arabuluculuk Daire Başkanı Hakan Öztatar,  Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Haydar Memiş, konuşmacı hocalar Prof. Dr. Halil KALABALIK , Yrd. Doç. Dr. Cengiz ERDAL ve Yrd. Doç. Dr. Murat ERDEM’in katılımları ile Baromuz Hizmet Binasında meslektaşlarımıza Sertifikalarının takdim edilmesi ile sona erdi.

Arabuluculuk Daire Başkanı Hakan Öztatar eğitime katılan meslektaşlarımıza başarılarının devamını diledi. Baro Başkanımız Av. Zafer Kazan ise bütün katılımcı meslektaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederken eğitim veren konuşmacı hocalarımıza da yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür belgesi takdim etti.