TUĞGENERAL ORHAN ÇINAR'DAN BAROMUZA VEDA ZİYARETİ

Baro Başkanımız Av. Recep Hacıeyüpoğlu, il protokolüne vedaziyaretlerinde bulunan 1. Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral OrhanÇınar'ı makamında ağırladı.

Sakarya Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Akyüz’ün de eşlik ettiği ziyarette Baro Başkanımız Recep Hacıeyüpoğlu Sakarya 1. Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Orhan Çınar’a görevde kaldığı süre boyunca yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve Küçükyalı İkmal Maliye Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı'ndaki yeni görevinde başarılar diledi.

Sakarya 1. Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Orhan Çınar Sakarya da görev yaptığı 3 yıl boyunca 3 ayrı Baro Başkanı ile tanıştığını ve 3 Baro Başkanı ve Yönetimleri ile iyi ilişkileri olduğunu belirtti.

Baro Başkanımız Recep Hacıeyüpoğlu, gerçekleştirilen ziyaretin ardından, Sakarya 1. Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Orhan Çınar’a çini tabak hediye etti.