Haber Detayı

ÇOCUK HAKLARI MERKEZİ 23 NİSAN PROGRAMI

23 NİSAN; MUTLU ÇOCUKLAR UMUTLU YARINLAR

Sakarya Barosu Çocuk Hakları Merkezi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama programı; Sakarya'daki Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvalarında yaşayan çocuklarla Sakarya Barosu'na kayıtlı avukatların, avukat yakınlarının çocuklarının birlikte eğlenmesine ve kaynaşmasına yönelik bir etkinliktir.  23 Nisanda  mutlu çocuklarla umutlu yarınları düşleyen, çocukların sevincini izlemek ve mutluluklarına ortak olmak isteyen herkes davetlidir.

Etkinlik Tarihi    : 23 Nisan 2015

Etkinlik Saatleri: Saat:11:00 ile 15:00 arasıdır.

Etkinlik Yeri       : Liya Kültür & Sanat  İstiklal Mahallesi Bağlar caddesi No:70 Serdivan/SAKARYA  PROGRAM: 
- Etkinliğe katılacak çocuklar LİYA Kültür&Sanat Merkezi’ne geldiklerinde; dileyen çocukların yüzleri çocuklar için üretilmiş boyalarla boyanacak , oyun ve etkinlik salonuna alınacaklardır.  - Etkinliğe katılacak çocuklar LİYA Kültür&Sanat Merkezi’ne geldiklerinde; dileyen çocukların yüzleri çocuklar için üretilmiş boyalarla boyanacak , oyun ve etkinlik salonuna alınacaklardır.

- Tüm çocuklar yerlerini aldıklarında Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ‘’ Gökkuşağının Peşinde ve Güneşin Gücü Adına’’ isimli tiyatro oyunları sergilenecektir. ( 40 dakika)

- Tiyatro gösterisi sonrasında oyuncular çocuklarla oyunlar oynayacak ve çocuklara özel şekillendirilmiş kurabiye, pasta ve çeşitli ikramlardan oluşan açık büfede çocuklara ikramda bulunulacaktır. İçecek olarak gazsız içecekler tercih edilmiştir.

- Çocuk şarkıları eşliğinde dans hocaları tarafından workshop verilecek, çocuklar kısa bir dans dersinin ardından dans edecek ve eğlenceli vakit geçirecektir. 

- Yaratıcı drama hocaları eşliğinde çocukların zihin ve hayal gücünü geliştiren oyunlar oynatılacaktır. Program süresi isteğe göre uzatılabilecektir.

-Program süresince çocukların eğlencesi sona erene kadar; Sakarya Barosu Çocuk Hakları Merkezi Başkan ve üyeleri de mekan girişinde bulunan salonda olacaklar, çocukların huzuru ve güvenliği açısından mekandan ayrılmayacaklardır. Yine çocuklara refakatçi olarak gelen Kurum Görevlileri de ister salon içinde isterse salon dışında bulunan oturma yerlerinde programı izleyebilecektir.

-Programa çocuklarıyla katılmak isteyen Avukat Meslektaşlarımız çocuklarının katılım ücreti ile kafeteryada yiyecek ve içecek tüketmeleri halinde kendi masraflarını karşılayacaklardır. Katılım sadece Sevgi Evlerinden ve Çocuk Yuvalarından gelecek çocuklar için ücretsiz olacaktır.

Kişi Başı Ücret:25.00  TL