Haber Detayı

KAZAN "KENAN EVREN ÖLMEDİ, YAŞIYOR"

Kazan “KenanEvren ölmedi, yaşıyor”

Sakarya Barosu Başkanı Av Zafer Kazan, Kenan Evren’in vefatı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kazan mesajında, “Kenan Evren’in ruhu yaşıyor. Kenan Evren'in hukuku yok eden, insanları zindanlarda çürüten, çocukları katleden darbeci ruhu yaşadıkça bir Kenan Evren gider, bir Kenan Evren gelir” dedi.  

Baro Başkanı Av. Zafer Kazan mesajında ayrıca, “Yaşarken alkışlayıp, ölünce darbeci demenin hiçbir değeri yoktur” ifadesini kullandı.

Baro Başkanı Kazan’ın yayınladığı mesaj aynen şöyle:

“ÖLDÜ DİYE KİMSE SEVİNMESİN”

“Kimse Kenan Evren öldü diye sevinmesin. Kenan Evren yaşıyor... Bugünün egemenleri de, gücünü ve hukuku yok etme geleneğini Kenan Evren'den alıyor. Kenan Evren yaşıyor. Çıkardığı yasalar ile yaşıyor, bugün hukuku yerle bir eden takipçileri ile yaşıyor ve aynı karanlık dehlizlerden besleniyor...

“YAŞARKEN ALKIŞLAYIP, ÖLÜNCE DARBECİ DEMENİN HİÇBİR DEĞERİ YOK”

Türkiye ne zaman demokratik bir hukuk devleti olursa, işte o zaman sevinebilirsiniz... Bir insanın bedeni toprağa çürümeye terkedildi diye sevinmenin hiç bir anlamı yoktur. Yaşarken alkışlayıp, ölünce darbeci demenin hiçbir değeri yoktur.

“KENAN EVREN’İN RUHU YAŞIYOR”

Siz bugün hukuku yok edenlere karşı çıkabiliyor musunuz, onu söyleyin? Yargı yok, hukuk yok, adalet yok, Anayasa lağvedilmiş. Kimi yargıçlar sinmiş korkuyor, kimisi hukuksuzluğun tetikçisi olmuş, kimisi hücreye hapsedilmiş, mahkemeler işlevini yitirmiş ama, Kenan Evren'in bedeni öldü diye seviniyor. Kenan Evrenin ruhu yaşıyor, bedeni ölse ne fark eder? Bir Kenan Evren gider, bir Kenan Evren yaşar ve bu ülke hukuksuz ve karanlıklara mahkum olmaya devam eder”