SESOB BAŞKANI ALİŞAN'DAN SAKARYA BAROSU'NA ZİYARET

Alişan’dan Sakarya Barosu’na nezaket ziyareti

Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan, Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan’ı ziyaret etti.

Alişan, Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan ile Baro binasında bir süre görüştü.

“TAKDİR EDİYORUZ”

Baro Başkanı Kazan’a nezaket ziyaretinde bulunan Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan, Sakarya Barosu’nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, “Sakarya’nın sadece hukuki sorunlarına değil, sosyal olaylarına karşı da duyarlı olan Sakarya Barosu’na başarılar diliyorum. Baro’nun çalışmalarını takdirle karşılıyorum” dedi.

Baro Başkanı Av. Zafer Kazan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, SESOB Başkanı Hasan Alişan’a teşekkür etti.