ENGELSİZ TRAP TURNUVASI YAPILDI

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiler

“Engelsiz Trap Turnuvası” yapıldı

Engelli trap sporunun gelişmesine yönelik olarak yapılan sportif çalışmalar doğrultusunda ve Engelliler Haftası kapsamında Sakarya’da “Engelsiz Trap Turnuvası” organize edildi.

Yeni Hayat Paralimpik Spor Kulübü ile, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından organize edilen, Sakarya Barosu, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Sakarya Otomobil Sporları Derneği, Özkursan Fişek Firması, Sakarya Avcılık Atıcılık İhtisas Spor Kulübü, SATSO, Şehit Ali Borinli Özel Eğitim Okulu, Sakarya Halk Sağlığı ve Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümünün de katılımcı kuruluş olarak destek verdiği turnuva zevkli geçti.

ATIŞ YAPTILAR

Sakarya İl Ormanı’ndaki Atış Poligonunda gerçekleştirilen turnuva kapsamında Yeni Hayat Paralimpik Spor Kulübü Başkanı Selim Özen, Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan, Sakarya Otomobil Sporları Derneği Başkanı Murat Balcı ve Özkursan Fişek Sanayi yöneticisi sırasıyla atış yaptılar.

Türkiye’de ilk olması bakımından önem arzeden turnuva öncesinde de İl Ormanı içerisinde bir yürüyüş gerçekleştirildi.