BAROMUZ STAJYER AVUKATLARINA BEDEN DİLİ VE İLETİŞİM SEMİNERİ

Sakarya Barosu Staj Eğitim Programı kapsamında Sakarya Barosu Stajyer avukatlarına beden dili ve iletişim semineri verildi.

Seminerde Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesinden Damla Karşu Cesur tarafından bir sunum gerçekleştirildi. Seminerde, iletişim ve beden dilini doğru kullanmanın, sosyal hayatta olduğu gibi iş hayatında da başarılı olmanın bir ön koşulu olduğu vurgusu yapıldı. Baro binasında gerçekleştirilen söz konusu seminerde, etkili iletişimden, dış görünüş ve ofis dizaynına kadar bir çok konuya yer verildi.

Seminer sonunda Staj Eğitim Merkezi adına Av. Alim Mert; iletişim ve beden dilini doğru ve etkili  kullanmanın Avukatlık mesleği bakımından son derece önemli olduğunu dile getirerek,  Baromuz Staj  Eğitimine verdiği katkıdan dolayı Damla Karşu Cesur ‘a teşekkürlerini iletti ve çiçek takdim etti.