BARO BAŞKANIMIZ AV. ZAFER KAZAN STAJ EĞİTİM MERKEZİ DERSİNDE STAJYER AVUKATLARIMIZ İLE BİR ARAYA GELDİ

Baro Başkanımız Av. Zafer Kazan Staj Eğitim Merkezi’nin eğitim programı içerisinde yer alan “Avukatlığın Mahiyeti, Amacı ve Bağımsızlığı” konusunda Avukat stajyerlerimiz ile bir araya geldi. Her şeyden önce iyi, dürüst ve güvenilir bir insan olmanın önemi üzerinde durulduğu eğitimde; avukatların sosyal bir doktor olduğu, yargıda adaletin toplumda ise huzurun ancak avukatlar sayesinde mümkün olabileceği belirtildi. Avukatlığın bağımsız bir meslek olduğu, her türlü güç ve iktidar etkisinden uzak olması gerektiği gibi birçok konu üzerinde durulan eğitim sonunda Baro Başkanı Av. Zafer Kazan Avukat adayı stajyerlere “sizler Baromuzun ve Hukukun geleceğisiniz yargıyı yarın yeniden sizler inşa edeceksiniz “ diyerek tüm stajyerlere başarılar diledi.