BAROMUZ SAĞLIK HUKUKU MERKEZİ "TIBBİ MÜDAHALELERDEN DOĞAN CEZA VE TAZMİNAT SORUMLULUĞU" KONULU SEMİNER HİZMET BİNASINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Sakarya Barosu Sağlık Hukuku Merkezi’nin düzenlediği “Tıbbi Müdahalelerden Kaynaklanan Cezai ve Hukuki Sorumluluk” konulu seminer Baro hizmet binasında gerçekleştirildi. İstanbul Barosu Avukatı Halide SAVAŞ ile Van Barosu Avukatı Mustafa ALADAĞ sunumunda gerçekleştirilen seminerde güncel mahkeme kararları ve Yargıtay İçtihatları ile birlikte Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinin örnek kararları da tartışıldı. Sağlık Hukukundan doğan davalarda üzerinde durulması ve araştırılması gereken konulara özellikle dikkat çekilen seminer Baro Başkanımız Av. Zafer Kazan’ın çiçek ve plaket takdimi sonrası teşekkür konuşması ile sona erdi.