TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU KONSERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Baromuz Kültür Sanat Kurulu tarafından oluşturulan Türk Halk Müziği korosu yoğun çalışmalar ile hazırladığı konserini AFA Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Şefliğini Yrd. Doç. Dr. Sertan DEMİR’in yaptığı koronun seslendirdiği türküler dinleyicilere keyifli saatler yaşatırken; konserde, Baro Başkanı Av. Zafer KAZAN,Başkan Yardımcısı Av. Yeliz AYDIN İPEK,Av. Melek YENER, Av. Arda GİRGİN ve Av. Ömer Faruk TOKSÖZ’ün solo türküleri de büyük beğeni topladı.

Konsere Sakarya Valisi Hüseyin Avni COŞ,Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Şükrü Onat TEKİNALP,İl Jandarma Komutanı J.Alb. Ahmet Adnan ŞİMŞİROĞLU, Sakarya 2.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Sertaç KESLER, Sakarya 2.Aile Mahkemesi Hakimi Selma Nilhan TEKİNALP, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Saadettin TORKUL ile dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katılırken; Vali Hüseyin Avni COŞ, Kültür Sanat Kurulu Başkanı Av. Gülnur EBİZ TOPÇU’ya ;  Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Şükrü Onat TEKİNALP ise kurul üyesi Av. Ülkü ÇAKIR’a  teşekkür çiçeği takdim etti.

Düzenlenen konser, Baro Başkanımız Av. Zafer KAZAN’ın konuşması ile sona erdi.