DOKTOR FURTUN'UN ÖLDÜRÜLMESİNE BARO'DAN KINAMA

Doktor Furtun’un öldürülmesine Baro’dan kınama

Kazan, “ÖLDÜRMENİN BAHANESİ OLMAZ!”

Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan, Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi uzmanı Op. Dr. Kamil Furtun’un görevi başında öldürülmesini kınadı.

Kazan açıklamasında, “Doktor katil üreten bir toplum haline nasıl geldik?” diye sordu. “Öldürmenin bahanesi olamaz” diyen Başkan Kazan, “İnsanlığını yitirmiş, ruhunu şeytana satmış böylesi insanlar çoğaldıkça ve geri kalanlarımız da yerimizde çaresiz miskin miskin oturdukça, bu toplumu hiç de iyi bir gelecek beklemiyor” ifadelerini kullandı.

Baro Başkanı Av. Zafer Kazan’ın kınama yazısı aynen şöyle:

“DOKTOR KATİLİ ÜRETEN TOPLUM HALİNE NASIL GELDİK?”

"Op. Dr. Kamil Furtun... Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi uzmanı... İnsanları yaşatmak için görevi başında iken öldürüldü... Bir insan(!) doktorunu neden öldürür? İnsanlara hayat vermek için ömrünü eğitim ile geçiren, hayatını insanların hayatına vakfeden bir doktor neden öldürülür? Doktorunu öldüren bu insanlar(!) nasıl türüyor, nasıl doktor katili olabiliyorlar? Doktor katili türeten bir toplum haline nasıl geldik?

“ÖLDÜRMENİN BAHANESİ OLMAZ”

Hiç kimseyi öldürmenin bir bahanesi olamaz, ancak bir doktoru görevi başında öldürmenin bahanesi nedir?

“BU NASIL BİR RUH HASTALIĞI?”

Bu nasıl bir ruh hastalığıdır? Sanırım millet olarak yok olmanın eşiğindeyiz, ne söylesek boş, ne söylesek faydasız... Zira İnsanlığını yitirmiş, ruhunu şeytana satmış böylesi insanlar çoğaldıkça ve geri kalanlarımız da yerimizde çaresiz miskin miskin oturdukça, bu toplumu hiç de iyi bir gelecek beklemiyor.... Başımız sağolsun... Daha geriye söylenecek ne kaldı...?”