TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ İLE ÖZEL ALTINOVA HASTANESİ ARASINDA “TEDAVİ HİZMETLERİ ALIM SÖZLEŞMESİ” SAKARYA BAROSU EV SAHİPLİĞİNDE İMZALANDI.

TÜRKİYEBAROLAR BİRLİĞİ İLE ÖZEL ALTINOVA HASTANESİ ARASINDA “TEDAVİ HİZMETLERİ ALIMSÖZLEŞMESİ” SAKARYA BAROSU EV SAHİPLİĞİNDE İMZALANDI.

Baromuz ev sahipliğinde imzalanan anlaşma ile Avukatlar, sisteme kayıtlı eş ve çocukları ile stajyer avukatlar,  Türkiye Barolar Birliği tedavi yardımları kapsamında Özel Altınova Hastanesi’nde ücretsiz*  tedavi  hizmeti alabilecek.

Anlaşma kapsamında; avukatlar ve stajyer avukatlar TBB Yardım Fonu kapsamında olan yatarak tedavi ve onkoloji hastalıklarında ayaktan tedavilerde sağlık hizmetleri için tamamı sosyal yardım ve dayanışma fonu (SYDF) tarafından karşılanmak üzere herhangi bir ücret ödemeden özel koşullarda tedavi olabileceklerdir.

Ayrıca sisteme kayıt yaptırarak üye olan avukatlarımızın bakmakla yükümlü oldukları avukat olmayan eş ve çocukları da bu hizmetlerden aynı koşullarda yararlanabileceklerdir.

*Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım ve Fon Yönetmeliği  1 ve 3 no’lu yönergede tarif edilen istisnalar hariçtir.

Ayrıntılı bilgi için :