GAZİLERDEN BAROMUZA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sakarya Şubesi Başkanı Erol DEMİR ve dernek yönetim kurulu üyeleri Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer KAZAN’ a teşekkür ziyaretinde bulundu.

TEŞEKKÜR

Demir ve beraberindeki heyet ziyarette,  Baro aracılığı ile birinci derece şehit yakınları ve gazilere ücretsiz hukuki yardım yapılmasına ilişkin olarak hazırlanan ve basın toplantısı ile tanıtımı yapılarak faaliyete geçirilen proje kapsamında, Sakarya Barosu CMK-Adli Yardım Koordinasyonunda, gönüllü avukatlar tarafından verilen hizmetler nedeniyle teşekkürlerini iletti.

PLAKET

Dernek Başkanı Erol DEMİR, birinci derece şehit yakınları ve gazilere danışma yaptıkları konularda verilen ücretsiz hukuki hizmet ve duyarlılıktan ötürü minnet duyduklarını ifade ederek, Baro Başkanımız Av. Zafer Kazan’a bir plaket takdim etti.

Plaketi Yönetim Kurulu adına teslim aldığını ifade eden Baro Başkanımız, Dernek Başkanı Demir ve Gazilere nazik davranışlarından dolayı teşekkür etti.