SAKARYA MHP MİLLETVEKİLİ ZİHNİ AÇBA, İL BAŞKANI LEVENT BÜLBÜL VE ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANINDAN BAROMUZA ZİYARET

MHP Milletvekili Zihni Açba ve beraberinde MHP İl Başkanı Muhammed Levent Bülbül, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Ahmet Ziya Akar, İl Başkan Yardımcısı Suat Yılmazer, İl Sekreteri Oğuz Alkaş ve Sakarya Ülkü Ocakları İl Başkanı Serdar Gül ile birlikte, adli yıl açılışı nedeniyle Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan’a nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette yeni adli yılın ülkemize ve Sakarya’mıza hayırlı olması temennilerinde bulunan MHP Milletvekili Zihni Açba, İl Başkanı Levent Bülbül ve Ülkü Ocakları yönetimi : “Ülkemizde huzur , birlik ve beraberlik ancak hukukla sağlanabilir. Bu konuda sizlerin destekçisiyiz. “ dedi.

Başkan Kazan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Açba, İl Başkanı Levent Bülbül ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Baro Başkanı Av. Zafer Kazan ülkemizin birlik ve beraberliğine, hukukun üstünlüğüne her zamankinden çok ihtiyaç duyduğumuz böylesi bir dönemde, demokrasinin yerleşip kökleşmesi için hukukun üstünlüğü vurguladı ve kendilerine başarılar diledi.