SAKARYA BAROSU BAŞKANI AV. ZAFER KAZAN MHP HEYETİNİ AĞIRLADI

Başkan Av. Zafer Kazan, yaklaşan seçimler öncesi ilk ziyaretini Sakarya Barosu’na gerçekleştiren MHP Heyetini makamında ağırladı.

Ziyarete MHP Milletvekili Aday Adayları Ali Rıza Acartürk, Türker Ergül, MHP Adapazarı Belediyesi Meclis Üyesi Selim Özen, Adapazarı İlçe Başkanı İsmail Küçük, İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Tankal ve beraberinde kalabalık bir heyet katıldı.

Ziyarette Başkan Kazan’a öncelikle şehit yakınları ve gazileri adına teşekkürlerini ileten Ali Rıza Acartürk son günlerde yaşadığımız sıkıntılı sürece değinerek : “Baromuzun şehit yakınları ve gazilere yönelik bu hassasiyeti bizi mutlu etti. Bu uygulamanızdan dolayı, sizi ve tüm yönetim kurulunuzu tebrik ediyor, teşekkürlerimizi sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

ŞEHİT YAKINLARIMIZ, GAZİLERİMİZ SAHİPSİZ DEĞİL

Başkan Kazan ise: "Yönetime geldiğimizde ilk icraatlarımızdan biri şehit yakınları ve gazilerimiz için oldu. Basına da yansımış olan, Ankara’da belediye otobüsünden yaka paça indirilen gazimizin ardından, yalnız olmadıklarını, sahipsiz olmadıklarını hissettirmek istedik. Hukuki anlamda seslerini duyurmak, haklarını savunmak için biz varız dedik. Şehrimizde yaşayan tüm şehit yakınlarına ve gazilerimize tek tek onlara vereceğimiz desteği bildiren mektup gönderdik.” diyerek bu önemli hizmetin önümüzdeki senelerde de devam edeceğini açıkladı.

ENGELLİ HAKLARI MERKEZİ KURDUK

Aynı uygulamayı engelli vatandaşlarımız için de gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Kazan : "Engelli Merkezi kurduk. Onların da uğradıkları hak ihlallerini savunmak için de hizmet vereceğiz” diyerek sözlerine şöyle devam etti:

YARALAR ANCAK BÖYLE SARILIR

“Kendinden başkasını düşünmeyen, onların sorunlarıyla ilgilenmeyen insanlar nasıl toplum olurlar? Çözümler nasıl üretilir? Biz dayanışma içinde olacağız. Yaralar ancak böyle sarılır. Böyle bir arada olunur. “

ORTAK PAYDAMIZ ÜLKEMİZİN MENFAATLERİDİR

Yaklaşan seçim ile ilgili düşüncelerini dile getiren Başkan Kazan :”Ortak paydamız ülkemiz menfaatleridir. Vatanımız için, milletimiz için, hak için Hukuk için, adalet için samimi ve dürüstçe çalışacak insanlara ihtiyacımız var. Hepimiz için hayırlısı olsun” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti ve kendilerine başarılar diledi.