GENÇ AVUKATLAR KAHVALTIDA BULUŞTU

Sakarya Barosu tarafından geçtiğimiz hafta sonu Serdivan Picasso Garden’da stajyer ve genç avukatların buluştuğu bir kahvaltı organizasyonu düzenlendi.

GENÇ AVUKATLARDAN BİRLİK BERABERLİK GÖRÜNTSÜ

Baro Başkanı Av. Zafer Kazan ve çok sayıda genç avukatın katılımı ile gerçekleşen tanışma kahvaltısında mesleğe yeni başlayan avukatlar birlik, beraberlik ve dayanışma görüntüsü verdiler.

Samimi bir ortamda hem sohbet edip hem kahvaltılarını eden avukatlar birbirleriyle bilgi paylaşımı imkanı buldular.

ONLARA GÜVENİYORUM

Katılımın yoğunluğundan dolayı memnuniyetini belirten Başka Kazan :”Böylesi organizasyonlarla  Sakarya Barosu olarak ne kadar büyüdüğümüzü gençleştiğimizi görüyorum. Bu gurur verici bir tablo. Gençliğin o dinamik, enerji dolu yapısı ile adalete,  hukukun işleyişine büyük katkı sağlayacağına inanıyor, onlara güveniyorum “ diyerek tüm katılımcı avukatlara teşekkür etti.