STAJYER AVUKAT EMRE VATANSEVER RUHSATNAMESİNİ ALDI

Sakarya Barosu Hizmet Binasında gerçekleştirilen tören ile yemin eden Emre Vatansever ruhsatnamesini alarak meslek hayatına başladı.

Törende kısa bir konuşma yapan Baro Başkanı Zafer Kazan, Av. Vatansever’in ailesine :

“Anne baba olarak bundan daha fazla mutluluk verici bir gün olamaz. Böylesi kutsal bir mesleğin mensubu olarak hukuk için, adalet için mücadele edecek olan evladınızla ne kadar gurur duysanız azdır.” dedi.

İNANCIM SONSUZ

Başkan Kazan; “Bu tören ile yemin ederek avukatlık mesleğine başlıyorsun. Bu ruhsatname hayatın boyunca ettiğin bu yemini hatırlatacak sana. Görevini, mesleğin onuru, ilkeleri ve ahlaki değerleri doğrultusunda yapacağına inancım sonsuz.”

BİZLERDEN BİR ADIM ÖNDE OLUN

“Hukukun, adaletin bu ilkelerle hayat bulması için geleceğimiz gençlerimiz size çok büyük sorumluluk düşüyor. Bizlerden daha iyisini yapın, bir adım daha önde olun. Sizlere güveniyor ve başarılar diliyorum.” diyerek Av. Emre Vatansever'i tebrik etti.