TUGAY KOMUTANINDAN BAROYA ZİYARET

İl Tugay Komutan Vekili Albay Bahri Gürhan Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan’ı makamında ziyaret etti.

Albay Gürhan ile bir süre sohbet eden Başkan Kazan ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek :

SAKARYA'MIZ İÇİN

” Sakarya'mız her anlamda güzel, özel bir şehir. Komutanlarımız da şehrimizin huzur ve güvenliği için çok çalışıyorlar. Biz avukatlar da ilimizin, birlik beraberlik içinde, huzur ile anılan, örnek gösterilen bir şehir olması için hukuk bilinci ile mücadele ediyoruz.

HEDEFİMİZ AYNI

“Farklı kulvarlarda mücadele ediyor olsak da hedefimiz bir. Kendilerine nazik ziyareti için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Albay Gürhan ise şehrimizin asayiş yönünden en huzurlu iller arasında olduğunu belirterek huzur ve güven ortamının devam etmesi konusunda üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Albay Gürhan günün anısına Başkan Kazan’a bir plaket takdim etti.