KOMUTAN ALBAY EMİN DURSUN’DAN BAROYA ZİYARET

İl Jandarma Garnizon Komutanı Albay Emin Dursun Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Komutanı, Sakarya Barosu CMK ve Adli Yardım Koor. Av. Alim Mert ile birlikte makamında ağırlayan Başkan Kazan , sıcak bir sohbet havasında geçen ziyarette karşılıklı değerlendirmelerde bulundular.

TERÖR HUKUKTAN ALAN ÇALIYOR

“M.Kemal Atatürk’ün çok zor şartlar atında kurduğu bu güzel ülke, O’nun çok iyi bir asker olmasının yanında aynı zamanda siyasi bir deha olduğununda kanıtıdır” diyen Başkan Kazan,uzun yıllardır ülke olarak enerjimizin büyük bir kısmını terörle mücadele alanında harcamak zorunda kaldığımızı belirterek “Terör hukuktan alan çalıyor” dedi.Ülke olarak pek çok konuda hassas bir dönemden geçtiğimize vurgu yapan Başkan Kazan; “en büyük dikkati göstermek ve ‘hukuk bilinci’ ile mücadeleye devam etmek mecburiyetindeyiz” değerlendirmesinde bulundu.

Nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kazan, kendisine başarılar dileyen Garnizon Komutan Dursun’a teşekkür etti.