Haber Detayı

2.GENÇ AVUKATLAR KURULTAYI ESKİŞEHİR'DE YAPILDI.

 

2. Genç Avukatlar Kurultayı Türkiye Barolar Birliği ve Eskişehir Barosu işbirliği ile Eskişehir Barosu ev sahipliğinde 15-17 Kasım 2013 tarihlerinde Eskişehir’de yapıldı.

Katılımın gerek Baro sayısı gerekse genç meslektaşlarımız olarak çok yoğun olduğu Kurultay’a Türkiye Barolar Birliği Başkanımız Av. Metin Feyzioğlu, Başkan Yardımcısı Av. Başar Yaltı, Genel Sekreter Av. Güneş Gürseler, Yönetim Kurulu üyesi Eyyüp Sabri Çepik, Başkan Başdanışmanı önceki Antalya Baro Başkanı Av. Zafer Köken, T.B.B. Disiplin Kurulu Üyesi Av. Özkan Bulgu, bir çok ilin Baro Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri ve 47 ayrı Baro’dan 200’e yakın temsilci genç avukat meslektaşımız katıldı. 

Açılış konuşmaları ve divanın oluşumu sonrası katılımcı baroların genç avukat temsilcileri genç meslektaşlarımızın sorunlarını dile getirdiler.

Genç Meslektaşlarımızın sunumlarından sonra III. Genç Avukatlar Kurultayının nerede yapılacağı ile ilgili yapılan oylama da Denizli Barosu en yüksek oyu alması nedeniyle III. Genç Avukatlar Kurultayının Denizli Barosunun ev sahipliğinde yapılmasına karar verildi.