SAKARYA BAROSU STAJ EĞİTİM MERKEZİ EĞİTİMLERE BAŞLADI

Sakarya Barosu Staj Eğitim Merkezi 2016 yılı eğitimlerine başladı. Baro Başkanı Av. Zafer Kazan ve Staj Eğitim Merkezi Başkanı Av. Musa Adıyaman’ın katıldığı tanışma toplantısı ile eğitimlere start verildi.

NE MUTLU SİZE

Başkan Kazan :” Ne mutlu size ki böylesi onurlu kutsal bir mesleği seçtiniz. Bizler bu eğitim programı ile sizleri bilgilendirecek ve avukatlık mesleğinin ilkelerini üstatlarımızın da desteği ile sizlerle paylaşacağız.”

HER ZAMAN YANINIZDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

“Alacağınız eğitim her ne kadar belirli bir süreyi içerse de Sakarya Barosu olarak sürekli güncellenen, yenilenen mesleğimizi hakkıyla icra edebilmemiz için eğitimlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Yalnız bu eğitimlerle sınırlı kalmayacak, siz genç meslektaşlarımız için her zaman yol gösterici olarak yanınızda olmaya devam edeceğiz.”

AVUKATLIK YAŞAM ŞEKLİDİR

“Şunu bilmenizi isterim ki avukatlık sadece bir meslek değildir. Yaşam şeklidir, duruştur, hak ve özgürlük yolunda taraf oluştur. Bu uğurda birlikte mücadele edeceğimiz genç kardeşlerim hepinize başarılar diliyorum. Aramıza hoş geldiniz.” dedi.

Başkan Kazan’ın açılış konuşmasının ardından stajyer avukatlara Staj Eğitim Merkezi Başkanı Av. Musa Adıyaman tarafından program içeriği ile ilgili bilgi verildi. Yoğun bir eğitim programına tabi tutulacak stajyer avukatlar üç buçuk aylık bir sürecin ardından eğitimlerini tamamlayacaklar.