STAJYER AVUKATLAR ECE MORGÜL ORANCI VE FATİH TURAN RUHSATNAMELERİNİ ALDILAR

Stajyer Avukatlar Fatih Turan ve Ece Morgül Orancı, Sakarya Barosu Konferans Salonunda düzenlenen tören ile yemin ederek ruhsatnamelerini aldılar.

Törene Baro Başkanı Av. Zafer Kazan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Avukatlar ve yakınları katıldı.

Açılış konuşmasında Başkan Kazan:

“Ettiğiniz bu yemin ile aramıza katılıyorsunuz.  Hak ve adalet savunucuları olan biz Avukatlar, bu cüppeyi taşıdığımız her an, ettiğimiz yemin ile mesleğin onuruna, ilke ve kurallarına bağlı olarak mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz.”

“Genç meslektaşlarım sizler yarınlarımızın teminatı olacaksınız. Baromuz sizlerle her geçen gün gençleşirken aynı zamanda güçlenecek.  Hak, adalet ve hukuk mücadelemizde ikinize de başarılar dilerken sizleri bu güne getiren, emek veren ailelerinizi de tebrik ediyorum.” dedi.

Törenin ardından ruhsatnamelerini alan genç avukatlar mutluluklarını aileleri ve arkadaşları ile paylaştı.