STAJYER AVUKATLAR RABİA ÇAKAR VE SELİM YILDIRIM RUHSATNAMELERİNİ ALDILAR

Stajyer Avukatlar Rabia Çakar ve Selim Yıldırım Sakarya Barosu Konferans Salonunda düzenlenen törenle yemin ederek ruhsatnamelerini aldılar.

Törene Baro Başkanı Av. Zafer Kazan, Yönetim Kurulu Üyeleri, avukatlar ve avukat yakınları katıldı.

Mesleğe yeni başlayan genç meslektaşlarına ruhsatlarını takdim etmeden önce kısa bir konuşma yapan Başkan Kazan:

“Öncelikle büyük emeklerle sizleri bu günlere getirdikleri ve mesleğimize kazandırdıkları için ailelerinizi tebrik ediyorum. “

“Ettiğiniz yeminle ruhsatnamelerinizi alıyor ve mesleğe başlıyorsunuz.  Bu ruhsatlar duvarınızda aslı durduğu sürece ettiğiniz yemini hatırlayacak ve hak arama mücadelenizde size ışık tutacaktır. Mesleğin onuru ile şekillendireceğiniz hayatınız, hukuk için adalet için vereceğiniz mücadele ile birleşerek yaşam şekliniz haline gelecek. “ dedi.

Genç meslektaşlarına başarılar dileyen Başkan Kazan kendilerine ruhsatnamelerini takdim etti.