Haber Detayı

ADLİ TIP SEMİNERİ YAPILDI

Sakarya Barosu meslektaşlarının eğitimine verdiği desteğe, mesleki alanda düzenlediği seminerlere hız kesmeden devam ediyor.

Alanlarında uzman kişilerce yapılan bu seminerler ile avukatların sürekli olarak bilgilerinin güncellenmesi ve o alanlarda uzmanlaşmaları hedefleniyor.

Son olarak sunumunu, Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erdem Özkara’nın yapmış olduğu “Hukuk Uygulamasında Adli Tıp’tan Nasıl Yararlanılır” konulu seminer Sakarya Barosu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Örnek sorular eşliğinde adli tıp uzmanı ve hukukçu işbirliğinin hangi şartlarda sağlanabileceğini, avukatların hangi durumlarda bu uzmanlardan destek almaları gerektiği konularının güncel olaylardan da yola çıkılarak anlatıldığı seminer ilgiyle dinlendi.

EĞİTİM ŞART

Baro Başkanı Av. Zafer Kazan, Prof. Dr. Erdem Özkara’ya verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederek :”Biz avukatlar kendimizi sürekli geliştirmek yenilemek durumundayız. Sakarya Barosu olarak tüm Türkiye’den alanından uzman kişileri konuk ederek meslektaşlarımızın istifadesine sunuyoruz. Eğitim şart diyerek hız kesmeden bu çalışmalarımızın devam edeceğini belirtmek istiyorum. dedi.