SAKARYA BAROSU 11. GELENEKSEL HALI SAHA TURNUVALARI SONA ERDİ

Sakarya Barosu tarafından bu yıl 11.si düzenlenen Geleneksel Halı Saha Turnuvaları Şampiyonu, yapılan müsabakalar sonucunda belli oldu.

Meşru Müdafaa ve Katipler arasında oynanan final maçını 2 -1 lik skor ile kazanan, geçen yılın da turnuva birincisi Meşru Müdafaa Takımı oldu.

ŞAMPİYON MEŞRU MÜDAFAA

Ada Sporyum Tesislerinde yaklaşık iki aydır devam eden kıran kırana mücadelenin sonucunda ilk üçe giren takımlara Baro Başkan Yardımcısı Av. Yeliz Aydın İpek tarafından ödülleri verildi.

Sakarya Barosu Avukatları, hakimler, savcılar ve adliye personelinden oluşan takımların mücadele verdiği turnuvada şampiyonluk kupasını Meşru Müdafaa Takımı kaldırırken, 2.lik kupası Katipler Takımının, 3.lük kupası ise Hendek Adliye Takımı’nın oldu.