BARO BAŞKANINA BUNU NASIL YAPARSINIZ!

Baro Başkanımız Av. Zafer Kazan, Adana Barosu Başkanı Av. Mengücek Gazi Çıtırık’a, Ankara’daki terör saldırısını protesto ederken, polislerce gazlı müdahalede bulunulmasına sert tepki gösterdi.

Baro Başkanımız Kazan: “Amacınız nedir? Baro Başkanına bunu nasıl yaparsınız ey vicdansızlar!” diye sordu.

Baro Başkanımız Av. Zafer Kazan’ın konu ilgili  mesajı:

“AMACINIZ NEDİR?”

“Ankara’daki terör saldırısını protesto eden bir insana, bir Baro Başkanına polisin gazla müdahale etmesi kime hizmet ediyor? Amacınız nedir sizin?

“NEDEN RAHATSIZ OLDUNUZ?”

Terörü hep birlikte lanetlemedik mi? İnsanların sokaklara çıkıp omuz omuza terörü protesto etmesinden neden, niçin rahatsız oldunuz?

“BUNU NASIL YAPARSINIZ EY VİCDANSIZLAR!”

Polisler ölmesin diye, askerler ölmesin diye, hamile kadınlar karnındaki her şeyden habersiz bebeği ile ölmesin diye, el ele tutuşup yürüyen sevgililer ölmesin diye, evine ekmek götüren babalar ölmesin diye, sen, ben, onlar, hiçbirimiz ölmesin diye, devlet asıl işini yapsın ve vatandaşını daha iyi korusun diye, lanet terör toplumda ademe mahkum olsun diye yürüyen bir Baro Başkanına bunu nasıl yaparsınız ey vicdansızlar!!!

“HİÇ UTANMADIN MI?”

Ve sen ey gaz sıkan polis efendi; bu insanlara reva görülen eylemi emir aldığında gözün hiç yaşarmadı mı, hiç utanmadın mı, elin hiç titremedi mi, gaz ile gözlerini yaşarttığın, hastanelik ettiğin, terör acısı ile yanan bu insanlar sana ne yaptılar?…

“GEÇMİŞ OLSUN”

Adana Barosu Başkanımız Av. Mengücek Gazi Çıtırık geçmiş olsun…”