CUMHURİYET HALK PARTİSİ KADIN KOLLARINDAN BAROMUZA KUTLAMA ZİYARETİ

5 Nisan Avukatlar haftası etkinliklerine devam eden Sakarya Barosu bir yandan ziyaretçilerini ağırlıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Emel Bircan ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet Baroyu ziyaret etti.

Baro Başkan Yrd. Av. Yeliz AYDIN İPEK ve Kadın Hakları Merkezi Başkanı Av. Reyhan ŞAHİN ile Kadın Hakları Merkezi Üyeleri tarafından karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları heyeti, Av. İpek ve Av. Şahin nezdinde tüm avukatların, avukatlar gününü kutlayarak başarı dileklerinde bulundular.

YILMADAN, YORULMADAN

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Av. Şahin: “Hukukun egemen olduğu daha adil, daha demokratik bir ülke için biz avukatların sorumluluğu çok büyük. Tüm zorluklarına rağmen bizler demokratik hukuk devleti olma bilinci ile yılmadan, yorulmadan yolumuza devam ediyoruz. Bu özel günde nazik ziyaretinizle verdiğiniz destek için teşekkür ederiz.’dedi.