KUVAYİ MİLLİYE MÜCAHİTLERİ DERNEĞİNDEN SAKARYA BAROSUNA ZİYERET

Baro Başkanı Av. Zafer Kazan son olarak Sakarya Kuvayi Milliye Mücahitleri Derneği Başkanı Muzaffer Coşkun ve beraberinde yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyeti makamında ağırladı.

Dernek Başkanı Muzaffer Coşkun, çalışmaları hakkında bilgi verirken Sakarya Barosunu ilgi ile takip ettiklerini özellikle Baronun şehit aileleri ve gaziler verdiği destekten dolayı Baro Başkanı Kazan şahsında tüm yönetim kurulunu tebrik ederek avukatlar gününü kutladı.

BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Başkan Kazan ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirtirken : “Ülkemiz adına zor günler geçirdiğimiz şu dönemde desteğiniz bizim için çok önemli. Tekrar o Kuvayi Milliye ruhu ile kardeşliğimizin pekişeceği, birlik beraberlik, huzur içinde yaşayacağımız bir ülke için biz avukatlar hukukun birleştirici gücü ile üzerimize düşen sorumlulukları yerine getiriyoruz.”diyerek kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.