Haber Detayı

ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ/JOHN HOPKİNS İLE “TEDAVİ HİZMETLERİ ALIM SÖZLEŞMESİ” SAKARYA BAROSU EV SAHİPLİĞİNDE İMZALANDI

Dünyanın ve Türkiye’nin en iyi hastanelerinden biri olan Anadolu Sağlık Merkezi/ John Hopkins ile anlaşma imzalandı. Sakarya Barosu ev sahipliğinde imzalanan anlaşma kapsamında; avukatlar ve stajyer avukatlar, sisteme kayıtlı eş ve çocuklar TBB Yardım Fonu kapsamında olan yatarak tedavi ve onkoloji hastalıklarında ayaktan tedavilerde sağlık hizmetleri için hasta katılım paylı olarak ve sosyal yardım ve dayanışma fonu (SYDF) tarafından karşılanmak üzere özel koşullarda tedavi olabileceklerdir.

 

Muayene hizmetlerinde de büyük bir indirim sağlayan anlaşmaya ek olarak Avukatlar 2.görüşme denilen ücretsiz bir muayene hizmetinden de istifade edebilecekler. Buna göre, herhangi bir hastanede yapılmış olan tahlil-tetkik veya teşhis sonuçlarının değerlendirilmesi için Anadolu Sağlık Merkezi/John Hopkins Doktorlarına başvurulması halinde bu tahlil ve tetkiklerin değerlendirileceği muayeneden herhangi bir ücret alınmayacaktır.

 

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yaklaşık 50 bin metrekarelik kapalı alanda hizmet veren ve Johns Hopkins Medicine ile eğitim ve kalitenin geliştirilmesine yönelik stratejik iş birliği içinde çalışan Anadolu Sağlık Merkezi; Onkolojik Bilimler, Kalp Sağlığı, Kadın Sağlığı ve IVF, Nörolojik Bilimler, Cerrahi Bilimler, Dahili Bilimler, Tanı ve Görüntüleme başta olmak üzere tüm branşlarda hizmet sunuyor.

 

Ayrıntılı bilgi için :

http://sydf.barobirlik.org.tr