Haber Detayı

BARO BAŞKANLARI GAZİ MECLİSİMİZİ ZİYARET ETTİ

BARO BAŞKANLARI GAZİ MECLİSİMİZİ ZİYARET ETTİ

 

Hain ve gözü dönmüş fetöcü teröristlerin darbe girişiminin ardından Barolar TBMM'yi ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ı ziyaret ettiler.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen ve TBMM’de tek yürek olan Baro Başkanları Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ile birlikte demokrasiye ve millet iradesine kasteden bu hain kalkışmayı lanetleyerek “demokrasiye uzanan hain eller kırılmalıdır” mesajı verdiler.

 

GÖZÜ DÖNMÜŞ HAİNLER 

Sakarya Barosu Başkan'ı Av. Zafer Kazan, "Alçakların hainlerin gözü dönmüşlerin bağımsızlığımıza ve millet iradesine vurduğu, ülkemizin geleceğine ve demokrasisine kastettiği, milletimizi ateşe atmayı amaçladığı darbe utancının resimleridir bunlar." açıklaması ile ziyaret sırasında çekilen TBMM’nin haince bombalandığı yerlere ait resimleri paylaştı.

Yaşanan bu utancın hiç unutulmayacağını ifade eden Başkan Kazan hukuku ve demokrasiyi yok etmeyi amaç edinmiş tüm ellerin kırılması temennisi ile tüm ülkemize geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

İşte Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan'ın o mesajı:

UTANCIN RESİMLERİ

Türkiye’nin dört bir yanından gelen Baro Başkalarımız ile birlikte İstiklalimizin ve bağımsızlığımızın kalbi TBMM' deyiz. Alçakların hainlerin gözü dönmüşlerin bağımsızlığımıza ve millet iradesine vurduğu, ülkemizin geleceğine ve demokrasisine kastettiği, milletimizi ateşe atmayı amaçladığı darbe utancının resimleridir bunlar.

 

DEMOKRASİ ANITI OLSUN

Hiç silinmeyecek bu izler. Hiç unutulmayacak. Unutmayacağız. Bir kısım yerler olduğu gibi bırakılsın ve demokrasi anıtı olarak hafızalara kazınsın isterim.

 

DEMOKRASİYE VE HUKUKA UZANAN ELLER KIRILSIN

Bu tarihi günden ve tarihi mekândan ülkemize ve milletimize Türkiye’nin tüm Baro Başkanları olarak tekrar geçmiş olsun diyor, hukuku ve demokrasiyi yok etmeyi amaç edinmiş bu hain eller kırılsın diyoruz.