ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİNDEN BAROYA TEBRİK ZİYARETİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetim Derneği Sakarya Şube Başkanı Hayrettin Kaplan, Sakarya Barosu Başkanlığını ikinci kez seçilen Av. Zafer Kazan’a tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz dönem Sakarya Barosu tarafından gaziler ve şehit yakınlarına sağlanan hukuki destek için memnuniyetlerini dile getiren Hayrettin Kaplan,  Başkan Kazan nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine verdikleri destek için teşekkür ederek yeni seçilen yönetime başarılar diledi.

VEFA BORCUMUZ

Baro Başkanı Av. Zafer Kazan ise:

“Gazilerimiz ve şehit yakınlarımız için her şeyden önce vefa borcumuz var. Onların sıkıntılarına çözüm olabiliyorsak, yalnız olmadıklarını hissettirebiliyorsak ne mutlu bize.” şeklindeki konuşmasının ardından, önümüzdeki dönemde de kendilerine her türlü hukuki desteği vermeye devam edeceklerini ifade ederken nazik ziyareti için Hayrettin Kaplan’a teşekkür etti.