TEŞEKKÜR VE PLAKET TÖRENİ

Sakarya Barosunun 52. Olağan Genel Kurulunda ikincidefa Baro Başkanı olarak seçilen ve Baronun tarihinde 22 yıl sonra bir ilkigerçekleştirerek tekrar göreve gelen Başkan KAZAN ve yeni Yönetim KuruluÜyeleri, bir önceki dönemde Baro Yönetimi ve Kurullarda görev alanmeslektaşlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim ettiler.

PEK ÇOK İLKE İMZA ATTIK

Çark Caddesinde bulunan tarihi Cevatbey Köşkünde hizmet veren “Kahve Diyarı” işletmesinde gerçekleştirilen törende plaket takdimi öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan KAZAN “Çok zor bir süreçte hep birlikte görev aldık. Hukuk için, adalet için, mesleğimizin onuru için çalıştık. 51.Dönem Başkanlığımız Yönetim Kurulumuz ve tüm Kurullarımızla birlikte pek çok ilke imza attık. Sizlerle çalışmaktan onur duydum, gurur duydum. Ayrı ayrı her bir birinize teşekkür ediyorum” dedi.

TEŞEKKÜR

“Baromuzun 51.Dönem Yöneticileri olarak Avukatlık mesleğinin gelişmesi, güçlenmesi ve saygınlığının arttırılması için yaptığınız çalışmalar ve elde ettiğiniz olumlu kazanımlardan dolayı teşekkürlerimizi sunarız” mesajı ile takdim edilen plaketlerini meslektaşlarından alan Baronun 51.Dönem Yöneticileri, 52.Dönemde Baronun Yönetim ve Kurullarında görev yapacak olan meslektaşlarına teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundular.